Széchenyi 2020. - befektetés a jobe
Akadálymentes logo

 

Kedves Gyerekek!

Többen szerettétek volna megtudni, hogy hol fogok megállni és várhatóan mikor érkezem.

Értesítésemet, így pontosítom.

Nem minden utcába tudok bemenni, így az útvonalamat írtam meg első értesítésemben. Most akkor kérésetekre egy kicsit megpróbálok pontosítani.

Érkezésem várhatóan + - 10 perc lehet, de bizonyára érdemes lesz hamarabb kijönni, vagy egy kicsit várakozni.

Ahogy írtam december 6-án, szerdán 16 órakor indulok a művelődési házból. Először a Berkenye utcában lévő játszótér előtt állok meg, majd megyek tovább a Béke utcán és annak a végén ismét megállok.

Utamat folytatva lemegyek a Bajcsy utcába, ahol a Bajcsy-Toldi utcai kereszteződésben szintén meg fogok állni, majd a Bajcsy-Ady Endre utcai útkereszteződésben. Ady Endre utcából tovább haladok a Szabadság utcába, ahol a Bajcsy utcát és a Szabadság utcát összekötő köznél várom a hozzám érkező gyerekeket.

Szabadság utcából a Beregi utcán végig haladva a Gárdonyi utcába tartok, de mielőtt elmennék, megállok a Gárdonyi és Beregi utca sarkán is.

Gárdonyi utcából az Ady utcán keresztül a Bogáti utcát érintve igyekszem a Táncsics utcába is eljutni, majd a Virág utcában élő gyermekeket látogatom meg, de már most kérem, hogy a Május 1. utcai gyerekek jöjjenek a Virág utcai útkereszteződésbe, ha szeretnének találkozni velem.

A Fő utcán élőkkel is szeretnék találkozni, de tudjátok ott nagyon nagy a forgalom, így azt kérem, az iskola előtt a park bejáratánál a parkolóban találkozzunk, mindannyian gyertek oda.

Ezt követően visszamegyek a Kossuth Lajos utcába, ekkor már biztosan legalább 17.30 lesz ne is várjatok előbb. Bemegyek a Dózsa utcába, de mivel nagyon szűk az utca, így csak a Petőfi és Dózsa kereszteződésben állok meg.

Átmegyek a József Attila utcába, majd a Damjanich utcai kereszteződésben pihenek meg, ahol tudtok velem találkozni.

Kellően elfáradva, haladok tovább a Kossuth Lajos és Kálvin utca kereszteződésébe lesz az újabb megállóm.

Kálvin utcán tovább folytatom az utam, de természetesen megállok a Kálvin-Bocskai utca sarkán a játszótér környékén.

Bocskai utcából a Rákóczi utcai kereszteződésen áthaladva, megállok, reményeim szerint már várni fognak a Hunyadi és Rákóczi utcában élő gyerekek.

Aztán, lassan a falut bejáró utam véget ér, mert már csak egy megállóm lesz vissza a Községháza előtt, ahol az Arany János és a Kossuth Lajos utcában lakó gyermekek találkozhatnak velem.

Úgy érzem a pontosítás alapján, nem érezheti senki azt, hogy kimarad a találkozás lehetőségéből.

A héten igyekszem a szánkómat jól felkészíteni, hogy a hosszú úton végig tudjak haladni.

Vidám zeneszóval érkezem!

Izgalommal várom a találkozást!

Üdvözlettel: a Mikulás 

 

 

Friday the 26th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates