Széchenyi 2020. - befektetés a jobe
Akadálymentes logo

 

Somogyjád Község Önkormányzata

Tisztelt Lakosság!

Magyarország Kormánya a MFP-FAE/2021 „Felelős állattartás elősegítése” címen pályázatot hirdetett az 5000 fő, és ez alatti lakosságszámú települések számára a felelős állattartást elősegítő, a település lakóinak tulajdonában lévő ivartalanítási programra és az állatok veszettség elleni védőoltással történő beoltására és/vagy transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölésére. A projekt maximálisan igényelhető támogatási összege 1 500 000 Ft.

Pályázatot benyújtani Somogyjád község lakóinak tulajdonában lévő kutyák állatorvos által elvégzett alábbi intézkedések támogatására lehet:

  • kutyák ivartalanítására ÉS
  • kutyák, veszettség elleni összetevőt tartalmazó monovalens védőoltására és/vagy
  • kutyák transzponderrel (mikrochippeltörténő megjelölésére

A fenti tevékenységek támogatására vonatkozó pályázat benyújtásához településünk Önkormányzata felméri az állattartói igényeket, ezért kérjük a Tisztelt Állattartókat, hogy a mellékelt "igényfelmérő lap" kitöltésével, ill. beküldésével jelezzék szándékukat, hogy élni kívánnak-e a lehetőséggel, azaz az ingyenesen elvégzett ivartalanítás, védőoltás, mikrochip megjelölés lehetőségével!

A program keretében az ivartalanítás kötelező és ez mellett igénybe vehető a veszettség elleni védőoltás és/vagy mikrochippel történő ellátás is, amennyiben az ivartalanítandó állat még nem rendelkezik az ivartalanításkor veszettség elleni oltással és/vagy mikrochippel.

Az "igényfelmérő lapot" kérjük, hogy legkésőbb 2021. június 25. napjáig kitöltve, aláírva eljuttatni szíveskedjenek Somogyjád Község Önkormányzatához (7443 Somogyjád, Kossuth Lajos utca 42.).

Az igényfelmérő lapok beérkezési sorrend alapján, a rendelkezésre álló keretösszeg felhasználásáig lehet benyújtani, az azt követő igényfelmérő lapokat nem tudjuk elfogadni.

Somogyjád, 2021. június 14.

                                                           Lőrinczné Kiss Ilona
                                                                 polgármester

 

 Az "igényfelmérő lapot"itt tölthetik le: - Igényfelmérő lap

Wednesday the 24th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates