Széchenyi 2020. - befektetés a jobe
Akadálymentes logo

 

Tisztelt Lakosság!
A KAVÍZ Kft. üzemeltetési területén a jelentősebb fizetési késedelmet felhalmozott fogyasztók esetében hamarosan megkezdi a jogszabályi felhatalmazás alapján a korábban már több esetben felszólított késedelmes tartozók esetében a potenciális korlátozási helyek feljelölését.
A késedelembe esett fogyasztók részére minden esetben helyszíni értesítőt hagynak a kollégáink és a fogyasztónak lehetősége van a számlatartozása kiegyenlítésére még ezt követően is. A jelentősebb tartozókat rövid időn belül lehetőség szerint felkeresi a kintlévőség kezelés egyik kollégája, Gelencsér László, akinél készpénzes fizetési lehetőséget biztosítunk. Ügyintézésre természetesen folyamatosan van lehetőség a közszolgáltató ügyfélszolgálatán és a helyi vízmű gépész kollégáink is szívesen nyújtanak tájékoztatást bármely fogyasztó részére.
Azokban az esetekben, ahol a tartozás rendezése ezt követően sem történik meg, ezt követően megszüntetjük, illetve szűkítéssel korlátozzuk a vízfogyasztást. Tájékoztatjuk arról is az érintett fogyasztóinkat, hogy mind a korlátozás, mind a szolgáltatás esetleges visszaállítása is jelentős költséggel jár, ami szintén az érintett fogyasztót terheli. Ugyanakkor a szolgáltatás felfüggesztése, vagy korlátozása nem mentesíti a fogyasztót attól, hogy a közszolgáltató a rendelkezésére álló egyéb jogi eszközökkel érvényesítse a tartozás behajtása iránti igényét.
Tisztelt Lakosság, amennyiben az üggyel kapcsolatban kérdésük van, kérjük, hogy szíveskedjenek felkeresni a közszolgálatot!
KAVÍZ KAPOSVÁRI VÍZ- ÉS CSATORNAMŰ KFT.
7400 Kaposvár, Áchim András u. 2.
Telefon: +36-82/528-580 Fax: +36-82/529-999
Wednesday the 8th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates