Széchenyi 2020. - befektetés a jobe
Akadálymentes logo

 

Tájékoztató

a Bursa Hungarica

 felsőoktatási önkormányzati ösztöndíjrendszerről

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő idei évben is meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2018. évi pályázati fordulóját hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatási tanulmányainak támogatására.

 

Somogyjád Község  Önkormányzata ez évben is  csatlakozott az Ösztöndíjrendszerhez, amelyhez költségvetéséből támogatást biztosít.

 

Az aktuális pályázati kiírás és a kapcsolódó dokumentumok :

-           "A" típusú pályázat ( pdf)

-           "B" típusú pályázat ( pdf)

-           Jövedelem nyilatkozat (pdf)

-           Vagyonnyilatkozat (pdf)

 

Tájékoztatjuk az Ösztöndíjrendszer 2018. évi fordulójával kapcsolatban érdeklődőket, hogy a
a pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának
határideje: 2017. november  7.

 

A pályázat beadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER - Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

 

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati években regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER - Bursa rendszerbe. A pályázói regisztrációt vagy a belépést követően lehetséges a pályázati adatok rögzítése.

 

A személyes és pályázati adatok ellenőrzését,rögzítését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva legkésőbb 2017. november 07 napjáig a Somogyjádi Közös Önkormányzati Hivatalba ( 7443.Somogyjád Kossuth Lajos u 42.) kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

 

Érdeklődni telefonon az 82/ 489-001/20 as számon, illetve személyesen a Somogyjádi Közös Önkormányzati Hivatal az Önkormányzati Hivatal szociális ügyintézőjénél lehet

 

 

Lőrinczné Kiss Ilona
polgármester

Wednesday the 17th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates