Széchenyi 2020. - befektetés a jobe
Akadálymentes logo

 MFF kedvezmnyezetti infblokk 1

 

A kedvezményezett neve: Somogyjád Község Önkormányzata
Konzorciumi tag: Somogy Vármegyei Önkormányzat
Konzorciumi tag: "Somogyjádi Sportcsarnok" Létesítmény- és Településüzemeltető és Szolgáltató
Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
A fejlesztés tárgya, célja: Főzőkonyha felújítása Somogyjádon
A szerződött támogatás összege: 150 000 000,- Ft
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.12.31.


A projekt tartalmának részletes bemutatása:


A projekt céljai a napi 500 adag kapacitású somogyjádi főzőkonyha felújítása, korszerűsítése. A tervezett beruházás segítségével számos munkahely megtartása, illetve új munkahely létrehozása garantálható. A főzőkonyha korszerűsítésével hosszútávon biztosítva lesz a konyha által ellátott, a Somogyjádon és a környező településen működő intézmények napi étkeztetései, ezáltal azok üzemelése is. A tervezett projekttel a helyi gazdaságélénkítés közvetlenül és közvetve is megvalósul, illetve ezek hatásaiként a népességmegtartás is biztosítható.
A projekt keretében tervezett tevékenység alagsor+földszint+magastetős épületben lévő konyha felújítása és bővítése. A konyha villany-, szennyvíz-, szellőztető-, és párátlanító rendszere elavult, így azok felújításra kerülnek, új berendezések kerülnek beépítésre, továbbá a két szint közötti áruszállítás érdekében egy új 100 kg-os teherlift is beépítésre kerül. A meglévő konyha a felújítás után továbbra is konyhaként üzemel majd. A projekt tervezése során célunk olyan korszerű konyha kialakítása, mely amai kor igényeit kielégíti (korszerű gépek, egészségesebb ételkészítés, energiatakarékos berendezések stb.)
Önállóan támogatható tevékenység: 2.1.1. C). II. c. pontja szerinti Főzőkonyha és konyhai előkészítő fejlesztéséhez kapcsolódó infrastruktúra kialakítása, bővítése: A projekt keretében tervezett tevékenység alagsor + földszint + magastetős épületben lévő konyha felújítása és bővítése. A konyha villany-, szennyvíz-, szellőztető-, és párátlanító rendszere elavult, így azok felújításra kerülnek, új berendezések kerülnek beépítésre, továbbá a két szint közötti áruszállítás érdekében egy új 100kg-os teherlift is beépítésre kerül.
Kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogatható tevékenységek: 2.1.2.1. d) Nyilvánosság biztosítása – „ÁÚF 21-27” c. dokumentum 10. fejezete és a Felhívás 6.2. 1) pontja alapján: A hatályos jogszabályokban meghatározott tájékoztatási és nyilvánossági kötelezettség. Választható, önállóan nem támogatható tevékenységek: 2.1.2.2 b) A főtevékenységhez kapcsolódó szükséges eszközök, berendezések beszerzése: A meglévő konyha a felújítás után továbbra is konyhaként üzemel majd. A projekt tervezése során célunk olyan korszerű konyha kialakítása, mely a mai kor igényeit kielégíti ezért új korszerű inox berendezések, illetve gépek kerülnek beszerzésre.

Sunday the 21st. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates