Széchenyi 2020. - befektetés a jobe
Akadálymentes logo

Magyar Falu Program Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése - -2021


Kedvezményezett neve: Somogyjád Község Önkormányzata


Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése – 2021 (MFP-ÖTIK/2021)


Projekt címe (azonosító száma): Orvosi szolgálati lakás felújítása Somogyjádon (3296044765)


A szerződött támogatás összege: 25 755 499,- Ft


Támogatás mértéke: 100%


A projekt tartalmának rövid bemutatása: Magyar Falu Program Orvosi szolgálati lakás felújítása Somogyjádon című projekt keretében Somogyjád Község Önkormányzata a háziorvos szolgálati lakásának felújítását valósította meg.

Jelen projekt keretében a felújítás tárgya az orvosi szolgálati lakás teljes belső felújítása volt, az elektromos hálózat és a gépészet - vezetékek és berendezési tárgyak - cseréje. A belső térben elbontásra és megújításra kerültek a burkolatok, cserélve lettek a bejárati és belső ajtók, és megtörtént a lakás belső festése. A lakás belső elektromos hálózata elhasználódott, a megnövekedett teljesítmények kielégítésére nem volt már alkalmas. A villamos hálózat védőcsőbe helyezett műanyag bevonatos rézvezetékkel a vonatkozó szabványok előírásai szerint készültek el. Helyiségenként központi világítótestek és szükség szerint dugaljak kerültek kialakításra. A felújítás során felújításra került mindkét fürdőszoba alapvezetékek és szaniterek cseréjével. A fűtési rendszer teljes mértékben cserére került. Vezetékek padlóba süllyesztve kerültek elhelyezésre. A hőleadók lapradiátorok termo fejekkel szerelve, ezáltal biztosítva a helyiségenkénti szabályozhatóságot. A fejlesztés eredményeként a településünkön található szinte az összes önkormányzati ingatlanról el lehet mondani, hogy az elmúlt években felújításra került: szociális központ, községháza, óvoda, egészségház, vendégház.

 


A projekt befejezési dátuma: 2022.07.22.

 

Fotódokumentáció

Wednesday the 24th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates