Akadálymentes logó

 

2006-04-26

Tornacsarnok munkaterület átadási ünnepély

Örömmel számolunk be arról, hogy az úgynevezett PPP programban Somogyjádon országosan elsőként elkezdődhetett a tornacsarnok építési beruházás, melynek munkaterület átadási ünnepsége április 2-án volt. A munkaterületet a befektető Somogy Tornaterem 2006 konzorcium képviselőjének Szabadics Józsefnek Dr. Kolber István fejlesztési miniszter és Dr. Suchman Tamás e programért felelős államtitkár adta át. Az ünnepélyes munkaterület átadásra községünkből és a környező településekről is szép számmal vettek részt mindazok, akik már évek, évtizedek óta várták e létesítmény megvalósulását. Dr. Kolber István ünnepi beszédét a jelenlévők tapssal fogadták, hisz ő jelentette be egyértelműen, hogy az építkezés megvalósulhat, mivel a közbeszerzés törvényesen lezárult, és a támogatási szerződést az NSH képviseletében Dr. Ábrahám Attila, valamint Dr. Lamperth Mónika belügyminiszter és Dr. Veress János pénzügyminiszter is aláírta. Az ünnepség színvonalát iskolásaink szala-gos tornagyakorlata és alkalomhoz illő tréfás versmondása emelte.
Hisszük azt, hogy közös az öröm, mivel április 2-án településünkön, ha még csak szimbolikusan is, a nemzetiszínű szalag átvágásával elkezdődött a régi álom megvalósulása.
Terveink szerint az év végén átadásra kerülő tornacsarnok reggeltől estig üzemelni fog, hiszen Somogyjád és a környék lakóinak korszerű sportolási, edzési lehetőséget biztosít. Itt lesznek majd a sportegyesületet edzései, valamint a néptánccsoportok próbái is, illetve a nagyobb számú közönséget vonzó rendezvényeket is itt tarthatjuk. A beruházásról a Jádi Újságban folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

 

Forrás: Jádi Újság
Szerző: Schiberna Iván

Wednesday the 18th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates