Akadálymentes logó

 

XV. évfolyam 94. szám /2006/5. július-augusztus

2006-08-31

Tájékoztató az elmúlt hónapok fontosabb eseményeiről

– A Berkenye utcában az első sorház után (lásd fotó) épül a második is! Örömünkre a fiatalok között népszerű ez a lakásépítési program, melyben már a második hatlakásos ház építése is elkezdődik szeptemberben.
– Fokozva a családalapítási, gyermekvállalási kedvet játszótér is épül a sorházak mellett. Reméljük, rövidesen sok-sok gyermek veheti birtokába.
– "Családi napközi" keretében az óvodában bölcsődei csoport indul. Így lehetőséget biztosítunk a gyermek elhelyezésre azoknak az anyukáknak, akik a GYES mellett újra munkát vál-lalnak.
– Frissen meszelt, festett iskolai osztálytermek és óvodai csoportszobák várják szeptemberben az új tanévre beiratkozott gyerekeket.
– Az önkormányzat ez évben is tankönyv-, illetve beiskolázási segélyben részesíti a tanulókat az alsósoktól az egyetemistákig. A kifizetés a napokban történik.
– A közmeghallgatáson elhangzott felvetés szerint mindkét temetőbe pihenőpadokat helyezett ki az önkormányzat.
– Két héten belül elkezdődik a Polgármesteri Hivatal akadálymentesítése, átalakítása. Az építési munkálatok idején a szolgáltatások zavartalanul működnek.
– Megkezdődtek a járdajavítások, jelenleg a Bocskai, Kálvin, Rákóczi és Béke utcákban folynak a munkák.
– Az OTP Bank bankautomatát helyezett üzembe a volt TSZ irodánál. Így helyben használhatják készpénz felvételre a kártyatulajdonosok.

Forrás: Jádi Újság
Szerző: Lőrinczné Kiss Ilona

Thursday the 11th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates