Akadálymentes logó

 

XVII. évfolyam 107. szám /2008/5. július-augusztus

2008-08-22

Angol nyelvi tábor

Idén immár nyolcadik alkalommal került megrendezésre az angol nyelvi tábor az általános iskolában. Az egy hétig tartó rendezvényre Rochesterből, a Somogyjádi Református Egyházközség testvérgyülekezetéből érkezett Jennifer Taylor, hogy megismertesse a somogyjádi fiatalokat az angol nyelvel és a Bibliával.
Az idei tábor témája a Vízözön és Noé bárkája volt. Jennifer a somogyjádi kollégák segítségével egyszerre foglalkoztak az összes gyermekekkel, angol nyelvű énekeket, mondókákat tanítottak nekik; így mindenki játékos, vidám hangulatban bővíthette angol nyelvtudását. A foglalkozások után a tábor részvevői elkészítették Noé hajóját, sógyurmából állatkákat és még sok más egyéb kelléket. A táborba más településekről, köztük Kaposvárról is érkeztek diákok. A július 25-én, a református templomban tartott bemutatón a szülők, nagyszülők és hozzátartozók örömmel láthatták gyerekeik fejlődését, mialatt Musical formájában eljátszották az Özönvíz és Noé történetét.
A jó hangulatú hét után a táborban részt vevő gyerekek tudásban és élményekben gazdagodtak és reméljük Jennifer is ismét megízlelt valamit a magyar kultúrából.

Forrás: Jádi Újság

Wednesday the 30th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates