Akadálymentes logó

 

XVII. évfolyam 108. szám /2008/6. szeptember (FALUNAPI KÜLÖNSZÁM)

2008-09-11

Köszöntő

Korábbi számunkban említettük, hogy az önkormányzat által ez évben szervezett Falunap, minden eddiginél nagyobb szabású rendezvény lesz.
A kerek évforduló (XX. Falunap!), valamint az önkormányzat által megnyert szponzorok és a Somogyjádi Edzett Ifjúságért Szabadidőklub nyertes pályázatának köszönhetően négy napos lesz ez évben rendezvényünk.

A Kistérségi Őszi Fesztivál (amely a programsorozat további három napján szolgáltatja a programokat) részletes műsorát, a falunapi programokkal együtt a pénteken megjelenő színes szórólapon, valamint a www.somogyjadszkkse.hu internetes portálon olvashatják.

Különszámunkban az egyes programok és versenyek részvételi feltételeiről olvashatnak.

A hagyományos falunapi programszámok (főzőverseny, sportvetélkedők) természetesen idén is részei lesznek a falunapi műsoroknak.

A Falunap minden résztvevőjének biztosítunk ebédet ez évben is.
Akik nem főznek, azok részére három nagy kondérban készül majd étel az udvaron. A rendezvény során tájékoztatni fogjuk a közönséget, hogy melyik főzőhelyről lehet ebédet igényelni.

A hagyományokhoz hűen szintén a falunapi program keretében kerülnek átadásra a "Gondozott-virágos porta" díjak-elismerések. Ez évben egy független szakértő (kertészmérnök) is tett javaslatot külön díjak átadására. A különdíjakat szintén a Falunapon fogjuk átadni.

Forrás: Jádi Újság

Sunday the 4th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates