Akadálymentes logó

 

XVII. évfolyam 114. szám /2009/4. Augusztus - Szeptember

2009-11-10

ÚJRA SIKERES VOLT AZ ANGOL TÁBOR

Augusztus első hetében közel 60 gyerek tanulhatott ismét angolul amerikai barátainktól az iskola épületében. Az idei nyáron nyolc fős delegáció érkezett a világ másik feléről, hogy eltöltsenek egy kellemes hetet a somogyjádi emberekkel, valamint, hogy jobban megismerjék hazánkat, környezetünket. A négy gyerekből és ugyanennyi felnőttből álló delegáció a délelőttöket tanítással, kreatív feladatok adásával, a délutánokat különböző programokkal töltötte: voltak többek között Igalban, Balaton-

 

lellén, Zamárdiban, de a fiatalok a helyi sportpályát is szívesen birtokba vették. Nagy örömünkre szolgált, hogy nyelvi segítséget már nem csak iskolánk tanárai, hanem volt tanítványok, régi táborlátogatók is nyújtani tudtak. A zenés záró programnak ismét a Református Templom adott helyet, aminek témája a karácsony volt.

 

Külön szeretnénk köszönetet mondani azoknak a családoknak, akik vendégül látták barátainkat, valamint Kovács Szilvia református lelkésznek, hogy segítségével ismét egy fantasztikus hetet tölthettünk el Jenniferékkel.

 

Horváth Nikoletta


Forrás: Jádi Újság
Szerző: Horváth Nikoletta

Sunday the 4th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates