Akadálymentes logó

 

XVII. évfolyam 114. szám /2009/4. Augusztus - Szeptember

2009-11-10

„GONDOZOTT, VIRÁGOS PORTA” 2009.

Korábbi számukban tájékoztattuk Önöket, hogy idén is elindult az önkormányzat szervezésében a Gondozott, virágos porta verseny.

 

Augusztus 18-án ültek össze a Jogi- és Ügyrendi Bizottság, valamint a Bíráló Bizottságok vezetői, hogy az év folyamán tartott több faluszemle keretében pontozott porták teljesítményét összesítsék és meghatározzák az ez évi kirándulás, a köszönő levél, valamint az ajándéktárgy részleteit.

 

Nagy örömünkre szolgált, hogy az összesítések után a Bizottság tudott olyan maximum pontos portákat kiemelni, akik még nem kaptak ajándékot, vagy nem voltak kirándulni. Az összesítések alapján ajándékra összesen 18 portát-, kirándulásra pedig 22 ingatlant választott.

 

Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy a korábbi gyakorlatnak megfelelően idén is figyelembe vettük azt, hogy a korábbi években a pontozott porták milyen eredményt értek el. Így az, aki tavaly kapott ajándékot, az ez évben köszönő levelet kap és ugyanez a helyzet a kirándulókkal.

 

A Bizottság úgy határozott, hogy a 18 ajándékra jelölt porta tulajdonosa, gondozója egy-egy rózsafát kap. A díj átadására hagyományosan Falunapon kerül sor, melyről az érintettek levélben értesítést kapnak. A kirándulást pedig Kaposgyarmat - Kisbajom - Kadarkút (arborétum) - Hencse útvonalra tervezték.

 

Ezúton is köszönjük mindazoknak az ingatlan tulajdonosoknak, - használóknak a több éves, folyamatos portaszépítő tevékenységét, mellyel nagyban hozzájárultak településünkről alkotott esztétikus, gondozott kép kialakításához!

 

Györék Tiborné, Bizottság elnöke


Forrás: Jádi Újság
Szerző: Györék Tiborné

Thursday the 30th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates