Akadálymentes logó

 

XVII. évfolyam 115. szám /2009/5. Október-November

2009-12-01

RUHAGYŰJTÉS,- ADOMÁNYOZÁS NŐK SOMOGYJÁDÉRT SZERVEZÉSÉBEN

Szeptember 18-án egy Tokaji Lajos alpolgármester vezette delegáció, részt vett a Fernitz testvértelepülésünk 800 éves fennállása alkalmából rendezett ünnepségén, ahol az ottani Katolikus Nő Egylet jelentős általuk gyűjtött ruhacsomagot ajánlott fel községünk rászorulóinak. Szeretnénk ezúton is megköszönni Ignácz János vállalkozónak, hogy delegációnk utaztatását vállalta, és az adományt Somogyjádra szállította!

 

A Nők Somogyjádért Egyesület helyben szervezett gyűjtést, és a két településen összegyűlt ruhákból és cipőkből a rászorulóknak, amelyek körét javaslat alapján alakítottuk ki - válogatási lehetőséget biztosítottunk. Köszönjük az egyesületi tagoknak és az Alapszolgáltatási Központ dolgozóinak az elosztás megszervezését és lebonyolítását.

 

A megmaradt adomány várhatóan egy véradással egybekötött akció során lesz szétosztva, ugyanis célunk, hogy településünkön újra szervezett formában, egyre többen adjanak vért. A véradás megszervezése miatt az egyesület tagjai hamarosan felkeresik a családokat.


Forrás: Jádi Újság

Thursday the 30th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates