Akadálymentes logó

 

XVII. évfolyam 116. szám /2009/6. December

2009-12-21

JAPÁN MESÉK

Hosszas előkészület előzte meg a sportcsarnokban jelenleg látható fotókiállítást, de megérte!

Kovács Tibor fotóriporter ajánlotta Kántorné Tóth Krisztina képeit, akinek 2003-ban nagysikerű kiállítása volt a Megyeházán a nálunk is látható anyagból.

Ilyen ajánlások, előzmények után tudtam, hogy ezt nálunk is be kell mutatni. Mivel az alkotó nem egy könnyen „szereplős", hosszas rábeszélés és egyeztetés következett, valamint engednem kellett a megnyitó „ügyében". Pedig már elképzeltem, hogy teaháznak rendezzük be az előteret stb. Mivel Kriszta férje a Diamant Kaposvár röplabda csapatának tagja, a röplabda szövetség szövetségi kapitánya, nagyon elfoglaltak, de egy délután megérkeztek a képek. Napokig  nézegettem, gyönyörködtem, rakosgattam,  bajban voltam, mert annyira elbűvöltek, nem tudtam melyiket emeljem ki, mi legyen a fő „irány". Aztán lassan letisztult minden, szerencsére a türelmes segítőm, Nagy Lali gondolataim szerint szorgalmasan  rakosgatta a képeket a falra.

Szeretnénk megosztani mindenkivel ezt az élményt, látogassanak el a sportcsarnokba, ahol február végéig láthatják a „Japán meséket".

Bakné Pánger Tímea


Forrás: Jádi Újság
Szerző: Bakné Pánger Tímea

Wednesday the 18th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates