Akadálymentes logó

 

XVII. évfolyam 120. szám /2010/4. szeptember-október november

2010-11-02

FALUNAPRÓL

Idén nem kedvezett az időjárás a 2010. szeptember 18-án megrendezett somogyjádi Falunapnak, a már péntek éjjel tomboló viharban több sátor összerogyott és a kijelölt főzőhelyek egy része is használhatatlanná vált. A szorgos reggeli munkának köszönhetően, a hagyományoknak megfelelően idén is sor került a délelőtti főzőversenyre, amelyre összesen 30 csapat nevezett be. Számos finom, nem mindennapi bográcsétel közül válogathatott az, aki kilátogatott a nem mindennapi időjárásban.

 

Az eső nem riaszthatta el a labdarúgókat sem, a férfi és női labdarúgó tornát 6-6 csapat részvételével rendezték meg. A sportcsarnokban a KTKT vándorkiállítását és helyi alkotók munkáit tekinthették meg az érdeklődők.

 

Délután a helybeli, az osztopáni és a szentgáloskéri nyugdíjas klub mellett a hangulatot fokozta a meghívott fellépők színvonalas előadása, a Roppantós táncegyüttes, a Füredi Rockszínkör utánpótlás csoportja és a Grimask Bábszínház bemutatója. A Vox Music Extra műsora igazi csemege volt a mucisal zenét kedvelőknek, a Fate zenekar rock zenéjével beharsogta az egész iskolaudvart.

 

A Tűzijátékra a zuhogó eső ellenére rengetegen voltak kíváncsiak.  Végül az utcabál zenéjét a magyaregresi zenekar biztosította, amely ismételten jó hangulatban zajlott.

 

Reméljük jövőre kegyesebbek lesz hozzánk az időjárás.


Forrás: Jádi Újság

Tuesday the 27th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates