Akadálymentes logó

 

XVIII. évfolyam 123. szám 2011/2. február-március-április

2011-04-21

POLGÁRŐR EGYESÜLETRŐL

A Somogyjád Polgárőr Egyesület március 14-én tartotta éves közgyűlését. Az egyesület hat éve alakult 59 fővel, társulva hozzá Alsóbogát és Edde. A három községben dolgozó polgárőreink 4 csoportbeosztásban látják el szolgálatukat, jelenleg 63-an.

 

Egy csoportban 4-6 fő tevékenykedik. Somogyjádról 37 fő, Eddéről 8 fő, Alsóbogátról 18 fő, évente mintegy 5500 óra szolgálatot lát el. Működésük alapját a somogyjádi, alsóbogáti önkormányzatoktól kapott, pályázati úton nyert és a befizetett tagdíj képezi. Így minden polgárőr rendelkezik alapfelszereléssel (mellény, zseblámpa, őszi-tavaszi ruha, telefon).

 

A szolgálatot ellátó polgárőreink együttműködnek a Kaposvári Rendőrkapitánysággal, minden szolgálatba lépést bejelentenek az ügyeletre, így folyamatosan tudjuk biztosítani a segítséget. A szabadidejüket feláldozó tagjainkat a gyűlést követően meghívtuk egy estebédre.

 

Ezúton is köszönetet mondunk minden tagunknak a munkáért, a családjuknak a megértést. Köszönjük támogatóinknak az anyagi segítséget.


                                                               Tisztelettel:
                                                                Vezetőség


Forrás: Jádi Újság

Tuesday the 27th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates