Széchenyi 2020. - befektetés a jobe
Akadálymentes logo

 

XIX. évfolyam, 127. szám 2012./1.január, február, március

2012-03-09

Hirdetmény

Értesítjük a lakosságot, hogy Somogyjád Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. március 07-i ülésén módosította a pénzbeli és természetben nyújtott szociális és gyermekvédelmi ellátásokról szóló 11/2004. (V. 24.) önkormányzati rendeletet, melynek értelmében a tűzifajuttatásra jogosultak köre bővült.

 

A helyi rendelet értelmében 1 m3 tűzifajuttatás feltételei az alábbiak szerint alakul:

 

7/2012. (III. 07.) Ör. 39. § (5)bek.:

 

 „Természetbeni ellátásként tűzifajuttatás állapítható meg támogatásként

 

a) azoknak a családoknak, akinek a háztartásában az 1 főre jutó jövedelme nem haladja meg az öregségi nyugdíj legkisebb összegét,

 

b) azoknak a rendkívüli élethelyzetbe került családoknak, akiknél az 1 főre jutó jövedelme nem haladja meg a nyugdíjminimum 130 %-át és az általuk lakott családi házra (lakásra) terhelt hiteltörlesztés, víz- szennyvíz, csatorna használati díj, villany és fűtés költsége a család összjövedelmének 35 %-át eléri, vagy meghaladja,

 

c) azoknak az idős vagy beteg egyedülálló személynek, akinek a jövedelme nem haladja meg az öregségi nyugdíj háromszorosát."


Kérjük azokat a családokat, akik eddig még nem igényeltek, illetve nem kaptak tűzifát, nyújtsák be igényüket legkésőbb 2012. március 26-ig!

 

Az igényeket folyamatosan lehet beadni. Célszerű a kérelemmel egyidejűleg az igénylő család jövedelem igazolását is csatolni. Az igénylők kérelmüket Lőrinczné Kiss Ilona polgármesternek címezve adhatják be.


Forrás: Jádi Újság

Thursday the 30th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates