Akadálymentes logó

 

XIX. évfolyam, 131. szám 2012./5. december

2012-12-18

Karácsonyi ünnepség a művelődési házban

Advent első vasárnapjára ünnepi díszbe öltözött a falu, kigyúltak a karácsonyi fények az utcákon, a parkban.  2012. december 15-én, szombaton tartottuk a művelődési házban a községi karácsonyi ünnepséget. Az ünnepi köszöntőt követő műsorban a Nyugdíjas Egyesület tagjai karácsonyi dalokat énekeltek. Majd az általános és művészeti iskola pedagógusai, volt és jelenlegi diákjai adták elő az iskola 50. jubileuma alkalmából készült nagy sikerű ünnepi műsorukat.

 

*************************************

 

„A karácsonyi szeretet, amit szívből kaptál, nem maradt benne a jókívánságokban. Az életre kelt, beléd költözött, és minden nap veled lesz. Nem vagy egyedül. Ez a szeretet minden ébredésnél vár, megfogja a kezed, elkísér az utcán, vásárol veled a boltban, és veled együtt dolgozik, végzi a feladatokat. Így a hétköznapok, bármit is hoznak, bármit is teszel, ünnepnapokká válnak."  

 

Somogyjád Község Önkormányzatának képviselő-testülete nevében e gondolatok jegyében  kívánok minden kedves somogyjádi polgárnak és családjának békés, szeretetteljes, meghitt karácsonyi ünnepeket és eredményes, boldog új esztendőt.

 

Lőrinczné Kiss Ilona polgármester


Forrás: Jádi Újság

Thursday the 19th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates