Akadálymentes logó

 

XXI. évfolyam 138. szám 2014/3 június-július

2014-08-05

Óvodai év 2013-2014

Egy újabb év telt el óvodánk életében is. Júniusban az évzáró ünnepségen 16 nagycsoportos gyermek vehette vállára az első kis tarisznyát, benne a pogácsával, de ami még fontosabb, az óvó nénik minden szeretetével és tanításával. A záró ünnepségen az óvoda legnagyobbjai szemet gyönyörködtető, kedves kis zenés műsorban mutatták meg, mit is tanultak óvodai éveik alatt, a számoktól kezdve a színeken át egészen a betűkig. Ezt követően tortával és édességgel kedveskedtek számukra pedagógusaik. A nyár végeztével iskolánk alsós tanítói veszik át a gyermekek oktatását, életre nevelését ugyanolyan szeretetben, mint azt az óvodában már megszokhatták.
A szeptemberben induló újabb tanévet 17 kiscsoportos kezdi meg az óvodában, kiknek száma az év folyamán folyamatosan növekedni fog, ahogy a kisgyermekek betöltik 3. évüket. Így az év során várható számuk 17-ről egészen 27-re fog duzzadni.

 

Az évzárót követően sem állt meg az óvodai élet. Egészen augusztus elejéig nyitva voltak az óvoda kapui.

 

Ezen a nyáron újabb fontos állomáshoz érkezett óvodánk. Fehér Istvánné, korábbi intézményvezető nyugdíjazását és búcsúztatását követően egy évig megbízott óvodavezetőként Kurucz Gáborné látta el az intézményvezetői teendőket.

 

Ez év tavaszán a Somogyjádi Mikrotérségi Óvodai Társulás újra kiírta az óvodavezetői pályázatot. Beadott pályamunkája alapján júliusban a társulási tanács egyhangúan ismét Kurucz Gábornét választotta meg óvodavezetőnek 5 évre, 2014. augusztus 1. napjától, 2019. július 31. napjáig.

 

Szívből gratulálunk a kinevezéshez, és további sikeres munkát kívánunk!


/Tóth Barnabás/

Tuesday the 11th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates