Akadálymentes logó

 

XXI. évfolyam 139. szám 2014/4 szeptember, falunapi különszám

2014-09-10

Gondozott-virágos porta”

A jogi és ügyrendi bizottság ez évben is megszervezte a nagysikerű „Gondozott virágos porta” elnevezésű környezetszépítő versenyt.

 

A 4 csapatból álló bizottság többször végigjárta a települést, és értékelte a jádi portákat. Örömmel írhatjuk le, hogy településünk évről évre virágosabb, egyre több porta részesül díjazásban.

 

Az idei falunap keretében 11 olyan tulajdonost köszöntünk, díjazunk; akinek évek óta, rendszeresen szép a portája. Ezen kívül ebben az évben sorsolással kerülnek kiválasztásra a díjazottak. A bizottságok által legszebbnek tartott 86 porta tulajdonosának neve bekerül egy dobozba. A falunapon a leggondozottabb, legvirágosabb porták tulajdonosai közül sorsolással választjuk ki azt a 25-öt, aki az önkormányzat értékes díját nyeri.

 

Kérjük a falu lakosságát, hogy minél többen jöjjenek el a falunapi rendezvényre, mivel a sorsoláskor dől el, hogy ki kap ajándékot, kinek kedvez a szerencse.


Mindenkinek köszönjük a munkáját, a falu lakosságának pedig azt, hogy nagy gondot fordítanak portájuk szépítésére, és ezzel hozzájárulnak a virágos faluképhez.

Thursday the 19th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates