Akadálymentes logó

 

XXII. ÉVFOLYAM 143. szám 2015 /3 szeptember falunapi különszám

2015-09-04

Baráti társaságok főzőversenye

Önkormányzatunk a falunapon az iskola udvarán lehetőséget biztosít a főzésre az önszerveződő baráti társaságok számára. Az étel elkészítéséhez szükséges húshoz 7000 Ft értékben támogatást ad az önkormányzat. A támogatás összegéből - élelmiszerhigiéniai okokból - központilag szerezzük be a főzéshez szükséges húst. A csapatoknak kenyeret, tányért, evőeszközt biztosítunk, továbbá sátrat, sörasztalt és sörpadot bocsátunk rendelkezésére. Főzni kizárólag gázzal lehet!

 

Kérjük, a főzőcsapatok legkésőbb szeptember 15-én, kedden 16 óráig adják le jelentkezésüket a polgármesteri hivatalban vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. A szervezés érdekében a jelentkezéskor szíveskedjenek jelezni, hogy mit főznek, ehhez milyen fajta húsra van szükségük; hány adag ételt készítenek a baráti társaságuknak.

 

A húst pénteken, 18-án 15-és 16 óra között lehet átvenni az iskola konyháján. További felvilágosítást a polgármesteri hivatalban kérhetnek.

Sunday the 4th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates