Akadálymentes logó

 

XXII. ÉVFOLYAM 144. szám 2015 / 4 július-szeptember

2015-09-28

A „Gondozott virágos porta” verseny

A „Gondozott virágos porta” verseny szervezése ez évben is sikeresen zajlott. Az idei évben 23 szép porta került díjazásra a falunapon a 4 csapatból álló bizottság döntése alapján. A bizottságok munkáját ez úton is köszönjük. Mivel 23 porta kapott maximális pontszámot, így az idén nem volt sorsolás, hanem az összes maximális pontot szerzett, kiválasztott porta díjat kapott.

 

Nehéz a bizottságoknak dönteni, mert minden embernek más a „szép”. De mindig arra törekedtünk, hogy akik egyformán, minden bizottságtól pontot kapnak, azok kerüljenek a listára. Találtunk olyan portát is, amely még kialakulóban van, és végleges formája nincs kialakítva. Ezeket megjegyeztük, és a jövő évi szemle során külön figyelmet fordítunk rájuk. Igyekeztünk azokat ösztönözni, akik még nem kaptak, vagy már régen kaptak táblát vagy ajándékot.


A hozzánk látogatók dicsérik a virágos faluképet, a rendezett környezetet, amelyhez az itt élők is hozzájárulnak. Mindenkinek köszönjük.                                       /Györék Tiborné/

Tuesday the 11th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates