Akadálymentes logó

 

Április gyerekfoci 2006

13. alkalommal került megrendezésre április 28-án a hagyományos "Áprilisi Gyerekfoci" Dunántúli kispályás labdarúgó torna programja Kadarkúton.

A programra ez évben 150 csapat érkezett a Dunántúl minden részéről. A fiúk négy, a lányok egy korcsoportban küzdhettek meg a dobogós helyezésekért.
Az egész heti esős előrejelzés ellenére a rendezvényt, mint minden évben megkímélte az időjárás egészen délután 3 óráig, a középdöntők kezdetéig.
Így a továbbjutott csapatoknak már nemcsak egymással, hanem az időjárás viszontagságaival is meg kellett küzdeni, amelyet a csapatok hősiesen és sportszerűen viseltek, köztük a 13. évben első alkalommal idáig jutott SOMOGYJÁD csapata is, a rendező szerv Somogyjádi Szabadidőklub nem kis örömére.

Rég láttunk ekkora lelkesedéssel és küzdő szellemben játszó együttest, mint a Katona Gergő(K), Kovács Zsolt(3), Matucza Zoltán(9), Szabó Rajmund(7), Szegi Ádám(5), Szentpáli Mihály(1), Tóth Erik(1) összetételű somogyjádi iskola III. Korcsoportos csapatát, az alapszakasz egyik legerősebb csoportjában.

A csapat minden mérkőzésén hozta az egyéni jó teljesítményekre és képességekre épített közösségi eredményeket. Ma végre eljutottunk odáig, hogy a nívós gyermeksport eseményen a főrendező szervezet csapata is nívós színvonalat mutatott, amely a sportesemény értékét számunkra még jobban megnöveli.
Természetesen meg kell említeni Gundy Richárd testnevelő önzetlen munkáját és hozzáállását a kitűnő eredmény eléréséhez, hiszen esetenként vert állásból, úgymond a sírból hozatta vissza a csapatát, amely pszichológiai tehetségéről árulkodik. De egy-egy becserélést is jó időben, jó helyen alkalmazott, vagyis eredményre vezetett a taktika. Külön örömmel számolhatunk be a korcsoport egyértelműen legjobb mezőnyjátékosának választott Szabó Rajmund kitűnő védő - támadó - szervező munkájáról is, aki kitűnő fizikumával és főleg higgadtságával sorra tette ártalmatlanná az ellenfelek veszélyesnek tűnő támadásait.

Gratulálunk!

Forrás: Jádi Újság
Szerző: Ress Antal

Wednesday the 18th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates