Akadálymentes logó

 

2006-06-09

A falukirándulásokról

A 2006-os évben, a korábbi gyakorlat szerint az önkormányzat falukirándulásokat szervez a somogyjádiak számára. A kirándulásokhoz idén is az önkormányzat jelentős anyagi támogatást biztosít, így a résztvevőknek kevesebb hozzájárulást kell fizetni.
Két kirándulásra kerül sor az érdeklődés alapján. Sokak javaslatára az első egy kétnapos kirándulás lesz Debrecen és Hajdúszoboszló úti céllal június 29-30-án (csütörtök-péntek). A programban szerepel Debrecen város megtekintése, nevezetességek meglátogatása, valamint fürdés Hajdúszoboszlón.
A hozzájárulás mértéke 5000 Ft/fő. Jelentkezni lehet a részvételi díj befizetésével az önkormányzaton június 16. péntekig. Jelentkezni korlátozott számban (44 fő) lehet. A jelentkezéseket időrendi sorrendben fogadjuk el. A hozzájárulás a tényleges költségek mintegy harmadát fedezi, a többi részt az önkormányzat finanszírozza. Ez fedezi az útiköltséget, a szállásdíjat, egy vacsorát, és egy belépőjegy árát. A további ellátásról mindenkinek magának kell gondoskodni.
Erre a kirándulásra külön meghívót, szórólapot már nem küldünk, hanem a résztvevőket külön értesítésben tájékoztatjuk az utazás részleteiről.
A második kirándulást augusztus 15., keddre tervezzük az egy közelebbi meleg fürdőre (szóba került Zalakaros, Gunaras, Nagyatád, illetve újonnan megnyílt fürdők valamelyike).
A falukirándulások pontos részleteiről tájékoztatjuk Önöket, illetve várjuk ötleteiket, javaslataikat a képviselő-testület tagjain keresztül.

Forrás: Jádi Újság
Szerző: Schiberna Iván

Tuesday the 29th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates