Akadálymentes logó

 

XVII. évfolyam 110. szám /2008/8. november-december

2008-12-10

LOVAS HÍREK - BESZÁMOLÓ 2008

MILITARY:

A 2008-as év jól kezdődött, és ha még jobban végződött versenyzőink számára. Az idény első versenye Hajdú Elizának Üllőn volt, ahol az A kezdő kategóriában 2. lett a 20 esztendős Naummal. A második verseny Kaposváron volt, amelyben Cognac nevű lovával megnyerte az A0 és Naummal az A kezdő kategóriát.
Nemzetközi versenyeken is nagyon szép eredményeket ért el Eliza. A nagykanizsai nemzetközi nehézségű versenyen egy szép 3. helyezést ért el. Az első ausztriai versenyen Cognaccal 5. helyezett, Pernitzben 7. majd Felbachban 8. lett. Az idény utolsó versenyén Himbergben megnyerte a kategóriát, 6 nemzet 47 lovasa közül. Több megyei ugró versenyen is részt vettünk és egyszer sem jöttünk el szalag nélkül.
Közben elkezdődött a téli fedeles szezon, ahol eddig 2 győzelme van. Feljebb léptünk 1 kategóriát Grizzly St John’-szal ahol már egy nagyon szép 2. helyet tudhat magának.

Szabóné Dr. Papp Mária


DÍJUGRATÁS:

Fábics Boglárka is igen szép eredményeket ért el az év során. Somogyjádon, az idénynyitó versenyén Cleopátra G-vel első helyezett lett mind a két számban C0 és B1 kategóriában hibátlan lovaglással. Második versenye Balatonlellén volt, ahol igen népes mezőny gyűlt össze és Cleo-val 1. helyezettek lettek. Somogygesztiben a megyei- és regionális fordulón szintén két első helyet szerzett.
A Somogy megyei regionális- és megyei döntőn pedig Cleo-val hibátlan és szép lovaglással a C0 kategóriában az 1. helyen zártak.
A jövő évben Bogi és Cleo egy kategóriával feljebb lépnek, melynek előkészületei már folynak.
Idén augusztusban vendégeink érkeztek a holland testvérvárosunkból, akik számára egy kis bemutatóval készültünk igen nagy sikerrel és ovációval.

Fábicsné Karácsonyi Judit Lovas Szakosztály vezető


Gratulálunk lovasainknak és jövőre nagyon sok sikert kívánunk!

Forrás: Jádi Újság

Wednesday the 4th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates