Széchenyi 2020. - befektetés a jobe
Akadálymentes logo

 

XVII. évfolyam 113. szám /2009/3. Május - Június - Július

2009-07-03

GYERMEKNAP KÖZSÉGÜNKBEN

Az önkormányzat ez évben is gazdag programmal várta a községben élő gyermekeket május 30-án.

 

Délután gyermekzsivajtól volt hangos a sportcsarnok. Az ott felállított légvár egész délután ugrándozó aprónéppel volt tele. A többiek a nagy helyet kihasználva űzték a labdát, fociztak, tollasoztak.  A csarnok előtere e kézműves foglalkozásoknak adott helyet. Pihenésképpen az asztaloknál különböző technikákkal ismerkedhettek meg az érdeklődők az iskola tanárainak segítségével. Volt, ahol üvegfestéssel készült hűtőmágnest, másutt gyöngyből nyakláncot, karkötőt készíthettek. A szélforgók és a virágcserepet díszítő pillangók is hamar gazdára találtak.. A bátrak a „jövőjüket" tudhatták meg a kártyajóslás segítségével.

 

Az idei programból sem maradhatott ki az arcfestés. Az óvónénik k segítségével lepkévé, pókemberré, oroszlánná változva vethették be magukat ismét a gyermeknapi forgatagba.

 

A családsegítő szolgálat munkatársai játékos vetélkedőre hívták a gyerekeket. Sokan kipróbálták az élő társasjátékot, számot adva megszerzett ismereteikről. A jutalom sem maradt el.

 

Újdonságként minden bátor jelentkező kipróbálhatta a pónilovaglást is. A lovaglás után kocsikázhattak az udvaron az autóhoz szokott apróságok.

 

Hogy ne maradjon szomjan senki, limonádéval enyhíthette szomjúságát a programok minden résztvevője.

 

A képviselő-testület megköszöni mindazok segítségét, akik hozzájárultak az élményekkel teli gyermeknapi rendezvény sikeres lebonyolításához!

Forrás: Jádi Újság

Wednesday the 24th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates