Akadálymentes logó

 

XVII. évfolyam 117. szám /2010/1. január-február-március

2010-03-11

SPORT HÍREK

LABDARÚGÁS:

 

Március 7-én folytatódott a 2009/2010 évi megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportja a 16. már tavaszi fordulóval.

 

16. forduló

 

KISKORPÁDI SE-SOMOGYJÁD SZSE: 4 -2 2010.03.07. 14:30 vasárnap

 

17. forduló

 

SOMOGYJÁD SZSE-MAGYAREGRES SZE.  2010.03.14. 14:30 vasárnap

 

18. forduló

 

BATÉ SE-SOMOGYJÁD SZSE     

 

2010.03.21. 15:00 vasárnap


TABELLA megye II. dél:

 

1. Somogyjád Szabadidő SE

 

2. Nemesvid LC

 

3. Kaposszerdahely KSE

 

 

IV. JÁD KUPA TEREMLABDARÚGÓ TORNA:

 

Nagy siker kísérte a 4. alkalommal megrendezett Jád Kupa versenyét, amelyre 30 csapat nevezése érkezett. A végső sorrend a tavalyi győztes Hidromobil sikerével zárult, a tornán első alkalommal résztvevő szigetvári "Kalózok" nevű kitűnő képességű és sportszerű csapattal szemben. Ugyancsak szép sikernek könyvelhető el a hazaiak harmadik helye, főleg, hogy az elődöntőben csak hetesekkel kaptak ki a későbbi győztestől, a borzmérkőzésen, pedig győzedelmeskedtek az M-Car legyőzésével.


RÖPLABDA:

 

Rövidesen lezárul az alapszakasz az NBII. felnőtt férfi röplabda bajnokságban. Csapatunk, mivel a február utolsó hétvégéjén lejátszott Győr elleni mérkőzésen 3:0-s győzelmet aratott, így bebiztosította a 3. helyét. Az utolsó mérkőzést a Diamant juniorjai ellen játsszák Kaposváron, majd a „felsőházi rájátszás" március közepe után kezdődik.

 

Az eddigi eredmények alapján az első három helyezett közül a mindhárom csapatnál megrendezésre kerülő körmérkőzéses tornákon dől el a dobogósok sorrendje.

 

Szurkolunk a fiúknak, reméljük, mindenki felépül kisebb-nagyobb sérüléséből, és minél fényesebb éremmel zárják az idei bajnokságot!

 

Amatőr és junior röplabda csapatunk folytatta a mix bajnokságban való szereplését, a somogyjádi forduló után januárban Kaposfüreden rendezték meg a II. fordulót. Amatőrjeink a 7. míg juniorjaink a 8. helyet szerezték meg a jó hangulatú tornán. Reméljük, jövőre már „rutinosabb" versenyzőként sikerül jobb helyezést elérni.

 

Örömmel várjuk a röplabda iránt érdeklődő sportbarátokat nézőként az izgalmas, jó színvonalú mérkőzésekre, valamint az amatőr csapatba a mozogni, sportolni vágyókat!


IV. SOMOGY KUPA NŐ TEREMLABDARÚGÓ TORNA:

 

Február 6-7-én került sor a IV. Somogy kupa női teremlabdarúgó torna rendezvényére. A 3x5 csapatos csoportok "A" - "B" csoportjai szombaton, a "C" csoport csapatai vasárnap délelőtt játszották a selejtező mérkőzéseiket, amelyből a vasárnap délutáni folytatáshoz hat csapat marad állva.

 

A bronzérmet a Székesfehérvár szerezte meg Somogyjád előtt. A döntőben Taksony esélyeshez méltóan verte Harkányt, elhódítva a IV. Somogy Kupát.

 

Külön elismerés, hogy a havazás ellenére a horvát Cadavica csapata részt vett a tornán.Forrás: Jádi Újság

Sunday the 5th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates