Akadálymentes logó

 

XVII. évfolyam 117. szám /2010/1. január-február-március

2010-03-11

SPORTCSARNOK PROGRAMJAI

A Somogy megyei Röplabda Szövetség a mix tornán kívül, a tavalyi sikeres jubileumi tornát követően az idei 51. Kovács Rezső kupa megrendezésére is bennünket kért fel. Az egész napos viadalon  az egyik  pályán  a női, a másikon a férfi csapatok folyamatosan  ütötték a labdát. A megyei bajnokságban szereplő csapatokon kívül távolabbról is érkeztek csapatok (pl Bonyhád), valamint több baráti társaság is „összeverődött" erre az alkalomra, így több mint száz lelkes röplabdázó töltött nálunk egy kellemes napot. 

 

Községünket juniorjaink képviselték, mivel a felnőtt csapatunk bajnoki mérkőzésen szerepelt.  Fiataljaink a rutinos ellenfelekkel, a nagy „öregeket" felvonultató csapatok ellen becsülettel küzdöttek, reméljük jövőre több rutinnal, és alázattal sikeresebbek lesznek.

 

Február közepén egy amatőr kosárlabda tornát rendeztünk a szponzorok által meghívott csapatok részére, nagyon jó hangulatú, lelkesen küzdő mérkőzéseket láthattunk, amelyek inkább a barátságos játékról, mint a „vérre menő" küzdelemről szóltak.

 

A röplabda NB II. végső sorrendjét az első 3 helyezett között egész napos körmérkőzéses torna keretében fogják eldönteni, az egyik tornát biztosan mi rendezzük, az időpontot a Szövetség tűzi ki. Figyeljék a hirdetéseket, érdemes lesz kilátogatni, biztosan izgalmas, jó mérkőzéseket láthatunk, és hát szurkoljunk a csapatunknak!

 

Ismét szeretném tájékoztatni az érdeklődőket a sportolási lehetőségekről:  • Hétfőn és kedden amatőr, baráti társaságok fociznak a csarnokban.

 

  • Kedden 17 órától gyógytornára várjuk az érdeklődőket.

 

  • Szerdán egyesületi kosárlabda edzés van.

 

  • Csütörtökön röplabda edzések vannak, az amatőr csapathoz lehetőség van csatlakozni.

 

  • Pénteken esténként kellő számú érdeklődő és előzetesen bejelentkező esetén szeretnénk lehetőséget biztosítani tollaslabdázni, asztaliteniszezni.

 

  • Hétvégenként kosarasaink és röpiseink bajnoki  mérkőzéseit láthatjuk, a rájátszás mérkőzéseit később írják ki a szövetségek.

 

  • Kérem ötleteiket, igényeiket jelezzék, szeretnénk minél szélesebb körben biztosítani a sportolási lehetőségeket.Bakné Pánger Tímea


Forrás: Jádi Újság
Szerző: Bakné Pánger Tímea

Sunday the 5th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates