Akadálymentes logó

 

XVII. évfolyam 118. szám /2010/2. március-április-május

2010-05-15

SPORT HÍREK

LABDARÚGÁS

 

Folytatódott a 2009/2010 évi megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportja a következő mérkőzésekkel:

 

20. forduló: TASZÁR SE - SOMOGYJÁD SZSE: 2:1
21. forduló: SOMOGYJÁD SZSE - TOPONÁR SE: 5:0
22. forduló: KAPOSFÜRED SC - SOMOGYJÁD SZSE: 0:0
23. forduló: SOMOGYJÁD SZSE - SEGESDI SE: 3:1
24. forduló: NEMESVID LC - SOMOGYJÁD SZSE: 3:2
25. forduló: SOMOGYJÁD SZSE - Lábod SE: 1:1

TABELLA megye II. dél:
1.
Kaposszerdahely KSE                                52 pont
2
. Somogyjád Szabadidő SE                                   52 pont
3.
Nemesvid LC                                             51 pont

 


ÁPRILISI GYERMEKFOCI

 

A hagyományokat követve ez évben is április utolsó péntekén került sor immár a XVII. Áprilisi Gyermekfoci Dunántúli Kispályás Labdarugó Tornára a Somogyjád SZKKSE szervezésében. A programra ez évben 64 csapat érkezett a Dunántúl minden részéről. A fiúk négy, a lányok egy korcsoportban küzdhettek meg a dobogós helyezésekért.

 

A somogyjádi iskola lány csapata történelmet írt azzal, hogy első alkalommal sikerült megnyerniük a tornát. A csapat az egyéni jó teljesítményekre és a csapatjátékra helyezve a hangsúlyt minden mérkőzését hozta és a nagy rivális Somogyvár csapata előtt végzett a dobogó legfelső fokán.
Az iskola IV. korcsoportos fiú csapata is szép eredményt ért el, felállhatott a dobogó harmadik fokára.

 

KOSÁRLABDA

 

Befejeződött a „Kánaán Kupa 2010" Somogy megyei kosárlabda bajnokság, melyen csapatunk megszerezte a „B" csoport első helyét és ezzel messze túltejesítette az idény előtt kitűzött célt.
A megváltozott szabályok miatt, az alapszakaszt a 15 csapat egy mezőnyben játszotta le, mely végén a Somogyjádiak a 7 helyet foglalták el a tabellán. A rájátszásban így a második ötösbe, a „B" csoportba került csapatunk. Itt már nem hibáztak a fiúk és négy győzelemmel végeztek a csoport élén és lettek a „B" csoport bajnokai . A megye 6. legjobb csapatának tagjai: SZKKSE elnök: Ress Antal; edző: Fonai László; játékosok: Birkás Balázs, Farkas Krisztián, Gyönyörű András, Kadaravek Balázs, Kovács Péter, Meggyes Péter, Mihályka Gábor, Szentpáli Zoltán, Toronyi Szabolcs


NŐI NB II.

 

A női NB II. -es felnőtt bajnokságban 4 fordulóval a befejezés előtt a csapatunk a Veszprém 1-0-ás legyőzésével biztos bronzérmes a bajnokságban.

 

Az U 15-ös leány MB II.-es bajnokság alapszakasza Szombathelyen fejeződött be, ahol csapatunk 3 mérkőzéséből kettőt megnyert és biztosan jutott be az országos döntőbe. További sok sikert és eredményes szereplést a döntőben az U 15-ös leányoknak!

Forrás: Jádi Újság

Thursday the 5th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates