Akadálymentes logó

 

XVII. évfolyam 122. szám /2011/1. január-február

2011-01-28

EGYENLŐ ESÉLY INTEGRÁLT MIKROTÉRSÉGI ALAPFOKÚ ÉS SZOCIÁLIS SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT

2010. december 17-én ünnepélyesen átadtuk az „Egyenlő esély integrált mikrotérségi alapfokú egészségügyi és szociális szolgáltató központ  Somogyjád" című európai uniós támogatásból felújított és bővített épületegyüttest a gyógyszertár mellett. Itt kapott helyet a fogorvosi és iskolaorvosi, gyermekorvosi rendelő, a családsegítő és gyerekjóléti szolgálat, az idősek nappali ellátása, a szociális étkeztetés és a házi segítségnyújtás és az új szolgáltatásként megjelenő családi napközi is. Valamint kialakításra került egy közösségi terem különböző rendezvények lebonyolítására, és egy játszóudvar is.

Az átadóünnepségen részt vett Gelencsér Attila országgyűlési képviselő, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke, Varga Zsolt, a Somogy Megyei Park Szociális Otthona és Módszertani Intézményének vezetője.

Az ünnepi átadást követően az intézmény dolgozói, az egészségügyi szolgáltatók birtokba vették az épületegyüttest. A helyi és a környező települések lakossága így komfortosabb, barátságosabb környezetben vehetik igénybe a szociális alapellátásokat, valamint a gyermekorvosi és fogorvosi egészségügyi ellátást.

Ezúton köszönöm meg a projektben dolgozók lelkiismeretes, kitartó munkáját. Kívánjuk az épületet használóknak, hogy a jövőben érezzék jól magukat az új épületben és az eddig megszokott magas színvonalon egy helyen, integrált központban vegyék igénybe az ellátásokat!

Lőrinczné Kiss Ilona

polgármester


Forrás: Jádi Újság
Szerző: Lőrinczné Kiss Ilona, polgármester

Sunday the 4th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates