Akadálymentes logó

 

XVII. évfolyam 122. szám /2011/1. január-február

2011-01-28

FIGYELJÜNK EGYMÁSRA!

Sajnos megszűnt a Településőr szolgálat is, mivel központi támogatást nem lehet rá igényelni,- az önkormányzat költségvetéséből, önerőből erre nem tudunk forrást biztosítani.Azonban várhatóan a KMB-s rendőrök száma 1 fővel emelkedik 2011-ben, hangzott el a Városi Rendőrkapitányság beszámolójának szóbeli kiegészítésében, ahol a Képviselő-testületek és Kovács Zsolt alezredes is elismeréssel szóltak rendőreink munkájáról! Továbbá kiemelték a helyi polgárőröket is, akik példamutatóan és önzetlenül végzik „szolgálataikat" minden nap és minden rendezvényen számíthatunk segítségükre!Köszönjük munkájukat!

 

Kötelező önkormányzati feladataink ellátását is folyamatosan, a költségvetés elfogadásáig felül kell vizsgálni. Működési forráshiányunkat lényegesen csökkenteni kell, így Somogyjádon is várhatóak további átszervezések, leépítések, melyet már a nagyobb önkormányzatok (városok, megye) megtettek.

Vélhetően nekik még volt honnan átcsoportosítani.

Lényegesen kevesebb forrás fog rendelkezésre állni szociális támogatásokra is, így a rendkívüli alacsony jövedelműeken tudunk majd esetenként segíteni, illetve rendkívüli segélyt csak súlyos egészségkárosodás esetében tudunk biztosítani. Kérjük megértésüket!

Somogyjád Község Önkormányzatának Képviselő-testülete nevében:

Lőinczné Kiss Ilona

polgármesterForrás: Jádi Újság
Szerző: Lőrinczné Kiss Ilona, polgármester

Sunday the 4th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates