Akadálymentes logó

 

XVIII. évfolyam 123. szám 2011/2. február-március-április

2011-04-21

PÁLYÁZZUNK KÖZÖSEN!

A 2011-es Raiffeisen Mindenki Ebédel pályázat első szűrőjén túl vagyunk.

 

172 db érvényes pályázat érkezett be a megadott határidőig az alapítványhoz. A kuratórium döntése alapján Somogyjádot is javasolták a webes szavazásra. Ez összesen csak 20 pályázót érint, így KOMOLY ESÉLYÜK VAN A GYŐZELEMRE!

 

A webes felületen a legtöbb szavazatot kapott települések fognak a Mindenki Ebédel programból részesülni. Nem kell mást tenni, csak szavazni a www.kozosen.hu honlapon Somogyjádra, szólni az ismerősöknek, hogy ők is szavazzanak falunkra!

 

A szavazással kapcsolatos tudnivalók:

 

A szavazás 2011. április 30., 23:59-ig tart. Egy felhasználó csak egy alkalommal szavazhat. EGY GÉP- EGY SZAVAZAT! A szavazás állása a honlapon folyamatosan nyomon követhető.

 

A nyertes településeket a szavazás végeredményéről a GYEA e-mailben értesíti a szavazás lezárását követő 15 napon belül. A pályázat eredményei megtekinthetők lesznek a www.kozosen.hu és a www.gyea.hu honlapokon.

 

Kérjük, segítsen 30 somogyjádi szociálisan rászorult kisgyermeknek, hogy az iskolai szünetekben ebédelhessen! Az összefogásunkon múlik, hogy sikerre vigyük a pályázatunkat!


                                   Bogdán Istvánné
                                      családgondozó


Forrás: Jádi Újság
Szerző: Bogdán Istvánné

Sunday the 5th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates