Akadálymentes logó

 

XX. évfolyam 132. szám 2013 / 1 január-február

2013-03-04

Meghívók, programok

Március 8-án, pénteken 17 órakor nyílik Hartmann Kitty somogyjádi festőművész kiállítása a vendégház kiállítótermében. A tárlat megtekinthető április végéig naponta 9 - 17 óráig. Érdeklődni Tokaji Lajosnál lehet.


Minden érdeklődőt szeretettel várunk a 2013. március 9-én (szombat) a somogyjádi iskola ebédlőjében megrendezésre kerülő XII. Körzeti Borverseny és pogácsa bemutató rendezvényén. A borverseny feltételeit és szabályait a versenykiírás tartalmazza, amely igényelhető a 06-30/215-1632 telefonszámon. A pogácsa bemutatón bárki részt vehet, aki egy tányér bármilyen ízesítésű pogácsát biztosít a rendezvényre. A benevezettek számára díjmentes vacsorát, és a pogácsák mellett korlátlan borfogyasztást biztosítunk. A nevezettek ajándéktárgy díjazásban részesülnek. Várjuk a programra nem nevező, de a programon és a vacsorán részt venni szándékozó vendégeinket is, akik részvételi díja 600 Ft/fő.


A Szülői Munkaközösség nőnapi mulatságot szervez 2013. március 9-én, szombaton 20 órától a művelődési házban. DJ: Horváth Péter. A belépő ára 1000 Ft, amellyel az óvodás és iskolás gyermekek kirándulását támogatják a szervezők.  Jegyek vásárolhatók Laczkóné Bank Beátánál az iskolabüfében ill. a helyszínen.


Somogyjád Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésre, amelyet 2013. március 14-én 18.00 órakor tartunk a Művelődési Házban. Az ünnepséget követően koszorúzás lesz az emlékparkban, a kopjafánál.                             Emlékezzünk együtt!


Ha közösségbe vágysz, ha szeretnéd megosztani másokkal is tapasztalataidat, tudásodat; ha szeretnél előadásokat hallgatni, ha érdekel a környezeted, a falud élete, ha szeretnéd megismerni lakótársadat, ha vannak ötleteid, ha szeretnél kirándulni; akkor szeretettel várunk március 17-én, vasárnap 15 órától az Életmódházban tartandó kötetlen beszélgetésre.Forrás: Jádi Újság

Wednesday the 4th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates