Akadálymentes logó

 

XX. évfolyam 132. szám 2013 / 1 január-február

2013-03-04

Farsang a Mesevár Óvodában

„Elmúlt farsang el, el, el..."

 

Kinek használt, kinek nem.

 

Nekem használt, neked nem,

 

Én táncoltam, te meg nem!"


A Somogyjádi Mikrotérségi Mesevár Óvodában bizony táncoltak február 15-én, farsang napján a gyerekek. Nagy izgalommal várták ezt a napot az óvodások, sokat készültek rá, tervezgették, hogy ki milyen jelmezbe öltözik. Aznap délelőtt 9 órától kezdődött a jelmezes bemutatkozás, amit minden csoportban a Jád Tv is felvett. Nagyon ötletes jelmezekbe öltöztek a gyerekek, volt pl.: szappantartó, dominó, muskétás, balerina, méhecske, katicabogár, hastáncosnő, angyal, kakas.....

 

A kis és nagy csoportosok vidám dalokkal, versekkel, csúfolókkal, tánccal-zenével búcsúztatták a telet, a középső csoport pedig somogyjádi lakodalmast adott elő nagy sikerrel. Ezúton szeretném megköszönni az óvodapedagógusok felkészítő munkáját, hozzáállását.

 

Az ügyességi versenyek, tánc, cukoreső után Rosta Géza gitárművész szórakoztatta a gyerekeket. Ez idő alatt a


szülői munkaközösség a szülők által felajánlott süteményeket árusította, és megtartották a csoportokban a tombolahúzást. A tombolára a fődíjakat mindhárom csoportba a szülői munkaközösség biztosította! Köszönjük! A gyerekek a műsor után farsangi fánkot ebédeltek (köszönet a konyhának érte). Bízom abban, hogy minden meghívott vendégünk, a szülők, nagyszülők, de legfőképpen a gyerekek egy emlékezetes, vidám délelőttöt töltöttek el velünk az óvodában.


Forrás: Jádi Újság

Wednesday the 4th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates