Akadálymentes logó

 

XXI. évfolyam 139. szám 2014/4 október, választási különszám

2014-10-07

SZABÓ IMRE GYŐZŐ képviselőjelölt bemutatkozása

Tisztelt Somogyjádiak!

 

Az Önök önkormányzati képviselőjének ajánlom magam. Igen. Mert hitvallásom szerinti kötelességemnek érzem a közösségi munkában való cselekvő részvételemet.

 

A falunk legyen közös otthonunk, alakítsuk saját igényeinknek legmegfelelőbben, teremtsünk újabb és újabb közös értékeket, és védjük meg a már elért eredményeinket.

 

Az elmúlt évtizedekben falunk nagyon sokat fejlődött, már-már a 21. század kisvárosi komfort környezetét tudhatjuk magunkénak. Mindnyájan büszkék lehetünk rá! De, ettől még nem kényelmesedhetünk el, mert ebbe a környezetbe tartozó intézményrendszert, infrastruktúrát fenn is kell tartani, eredményesen kell működtetni, miközben további fejlesztésekről sem mondhatunk le! Ugyanakkor azt is szem előtt kell tartanunk, hogy ez a „jólét” a falu fizetőképességének tűrőképességét ne haladja meg! Mindezért mindent meg kell tenni az intézményeink fenntartási költségeinek csökkentése érdekében. A mai korszerű szigetelési eljárásokon túl gondolkodni kell az alternatív energiahordozók felhasználásában is, gondolok itt a szél- vagy napenergiára, hőszivattyús és egyéb megoldásokra. De ha kell és érdemes, akkor válogatni kell a nagy energiaszolgáltatók, beruházók, közműszolgáltatók ajánlotta árak közül is. Az elkövetkező választási ciklusra a jelenlegi testület feladattervében is szerepelnek ezen célkitűzések, amelyek megvalósításában mérnökként szeretnék részt venni.

 

Azon leszek, hogy a folyamatban lévő beruházások sikeresen megvalósuljanak, bővítsük, szépítsük az ifjúsági lakóparkot, közterületeinket, tovább javítsuk a csapadékvíz-elvezető rendszerünket az újabb munkahelyteremtés szem előtt tartásával.

 

A falunk legyen valódi önkormányzat, mindenki, aki akar, legyen részese. Vonjuk be a fiatalokat is a munkába pl. Fiatalok Tanácsa – ként, kérdezzük meg a vállalkozókat, de ne hagyjuk ki az időseket sem.

 

Tisztelt Somogyjádiak!

 

Ne feledjék! Itt nincs helye pártoskodásnak, nem a párt neve, hatalmi pozíciója a fontos! Az a legfontosabb, olyan képviselő-testületet válasszanak, amely értünk, jádiakért szívvel- lélekkel képes, akar és tud cselekedni!


Tisztelettel: Szabó Imre 

Sunday the 4th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates