Széchenyi 2020. - befektetés a jobe
Akadálymentes logo

 

XVI. évfolyam 101. szám 2007/4. szeptember-október

2007-10-08

Sportolási lehetőségek a sportcsarnokban

Vége a nyárnak, a szabadéteri programok köre egyre inkább szűkül. Ekkor indul be igazán az élet a sportcsarnokban. A csarnok időbeosztását az iskolával, a sport-egyesülettel, a szabadidőklubbal és a sportági szervezetekkel egyeztette a Sportcsarnok Kht, illetve az önkormányzat. Célunk az, hogy a csarnokban mindig történjen valami, és minél többen találják meg a számukra megfelelő programot - akár sportolóként, akár nézőként. A helyben biztosított sportolási és szabadidős lehetőségekről az alábbiakban tájékoztatjuk Olvasóinkat.

Az általános iskolai sportfoglalkozások hétköznapokon 17 óráig tartanak.
Felnőtt sport:
Női foci: hetente 2×2 óra (Szabadidőklub NB II-es női csapatának edzése)
Férfi foci: hetente 2×2 óra (Szabadidő SE csapatainak edzései)
Férfi röplabda: hetente 2 óra. Remek csapatunk van, akik hetente egy este edzenek. Várjuk a csapatba a sportág iránt érdeklődő játékosokat, úgy is, ha "csak" a mozogásért látogatnák az edzéseket! Ősztől a bajnokságban lejátszandó hazai meccsekre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Kosárlabda: hetente 2×2 óra. A Szabadidőklub szervezésében.
Asztalitenisz: hetente 2× 2óra. Jelenleg 10-15 taggal edz a csapat. Nagyon jó hangulatban a csarnok házirendjét betartva és figyelembe véve edzenek. Szeretnénk, ha több helyi fiatal érdeklődne az asztalitenisz edzések iránt. Ősztől több versenyt, illetve fordulót szeretnénk a csarnokba hozni.
Kondi: folyamatosan rendelkezésre állnak az eszközök.
Pénteki tömegsport: A program bevezetésével célunk az volt, hogy a falu apraját-nagyját megmozgassuk. Amíg az apukák fociztak, az anyukák és a gyerekek tollasozhattak, pingpongozhattak, vagy csak szaladgálhattak. Eleinte 50-60 fő vett részt a péntek esti programon, majd a lelkesedés egyre csökkent a jó idő és a nyár közeledtével.
Az ősztől kialakult (utcai, baráti, munkahelyi) csapatok jelentkezését várjuk, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson, természetesen a családtagokkal együtt.
Tervezünk további sportágak, edzések bevezetését az érdeklődés függvényében például küzdősportot, női kézilabdát, gyógytornát, tollaslabdát.
A Csarnokban az ősztől a tavaszi programokat kibővítve további labdarúgó és asztalitenisz tornákat szervezünk a szabadidőklubbal és a sportegyesülettel közösen. Ezek időpontjáról a hirdetésekben értesülhetnek.
Nagyszerű program volt a családi este, ahol a csapatok több sportágban mérték össze "erejüket". Ezt ismét megrendeznénk.
Terveink szerint jövő tavasszal ismét lesz "Mozduljunk együtt" programsorozat, melyet hagyományteremtő szándékkal a Kaposvári Többcélú Kistérségi Társulás szervezett.
Reméljük, mindenki talál magának megfelelő sportágat, edzéslehetőséget, ha nem, akkor igényeiket, ötleteiket jelezzék felénk!
Munkatársainkkal mindent megteszünk azért, hogy a csarnok átvett állapotát megőrizzük, megóvjuk, ezért kérünk mindenkit, hogy tartsák be a kifüggesztett házirendben leírtakat, különös tekintettel a tiszta, megfelelő váltócipő használatát! Ügyeljenek a tisztaságra, az eszközökre, azok rendeltetésszerű használatára.

Bakné Pánger Tímea ügyvezető

Forrás: Jádi újság
Szerző: Bakné Pánger Tímea

Wednesday the 24th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates