Akadálymentes logó

 

XVIII. évfolyam 123. szám 2011/2. február-március-április

2011-04-21

SPORTCSARNOK - TAVASZI PROGRAMOK

Végéhez közeledik a bajnoki szezon a terem sportágakban, így szinte minden hétvégén szurkolhattunk kosarasainknak vagy röplabdázóinknak. Kosarasaink az alapszakasz 11 mérkőzésének nagyobb részét itthon játszották, februárban, márciusban további 5 hazai mérkőzésük volt. Kosarasaink az alapszakasz 11 mérkőzésének nagyobb részét itthon játszották, februárban, márciusban további 5 hazai mérkőzésük volt. Röplabdásaink bajnoki szereplésében sajnos az előző évekhez képest változás történt, hisz annak ellenére, hogy a nevezési határidő lejárta előtt leadták nevezésüket és átutalták a nevezési díjat a szövetségnek, nem fogadták el, mert az Egyesület adóigazolását pár napos késéssel csatolták. A játékosok önerejéből működő csapat jelenleg a megyei bajnokságban szerepel, néhányan ebben a szezonban az NB I-ben játszó Sümeg csapatát erősítik. Csapatunkban a helyi junior játékosok is több játéklehetőséghez jutottak ebben a szezonban.

 

Január közepén rendeztük meg a hagyományos Röplabda Mix tornát, ahol fiataljaink 3 leánnyal alkotott csapata a 11 résztvevő között a 9. helyezett lett.

 

Január utolsó hétvégéjén ismét hozzánk látogatott a teremlabdarúgó csapatok többsége, hogy a 3 napos tornán mérje össze erejét. Február 5-én szombaton negyedik alkalommal mi rendeztük meg az immár 52. Kovács Rezső Kupát, az amatőr röplabdasport kiemelkedő eseményét a rendező szövetség és a részvevő játékosok megelégedésére (lásd fotó).

 

A mindenki számára fontos tavaszi munkák ellenére is várjuk a sportolni szerető és a rendszeres mozgást igénylő fiatalokat és idősebbeket

 

Szeretnénk, ha a sportcsarnokban az óvodástól a nyugdíjas korosztályig mindenki megtalálná a hozzá illő, korának, testfelépítésének leginkább megfelelő mozgásformát.

 

Sportolásra biztatunk mindenkit: hiszen a sportot nem lehet sem túl korán, sem túl későn elkezdeni!

 

Valamint szurkoljunk együtt a somogyjádi csapatoknak!

 

                                               Pánger Tímea

 

                                                  ügyvezető


Forrás: Jádi Újság
Szerző: Pánger Tímea

Tuesday the 29th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates