Akadálymentes logó

 

XVIII. évfolyam 124. szám 2011/3. május-június-július

2011-07-29

GRATULÁLUNK

„Kaposvári Kistérség szakrális öröksége" címmel írt ki pályázatot a Kaposvári Többcélú Kistérségi Társulás és a Közkincs-Kerekasztal. A pályázattal a kistérségünkben található, történeti értéket képviselő szakrális emlékekre kívánták felhívni a figyelmet.

 

A felhívásra 146 fotó érkezett. A beküldött pályaműveket neves művészekből álló zsűri értékelte. Nagy örömünkre az amatőr kategóriában somogyjádi siker született, első helyezést ért el Bak Dániel. Gratulálunk! A fotókból vándorkiállítás készült, amelyet a somogyjádi érdeklődők is megtekinthetnek a későbbiekben.


Ünnepi társulási tanács ülésen adták át a kistérségi pedagógiai és köztisztviselői díjakat június 28-án Kaposváron, a városháza dísztermében.

 

Pedagógiai díjban részesült Bögös Lászlóné, a somogyjádi Illyés Gyula Általános Iskola, Óvoda, Szakmai és Szakszolgálat magyar-ének szakos tanára, néptánctanár, az intézményegység vezetője.

 

Köztisztviselői díjban részesült Sipos Jánosné, Somogyjád-Alsóbogát-Edde Községek Körjegyzőségének adóügyi és anyakönyvi ügyintézője.

 

Díjat kapott továbbá Lőrinczné Kiss Ilona polgármester asszony, a Kaposvári Többcélú Kistérségi Társulás elnökhelyettese 18 éves kistérségi munkája elismeréseként.

 

A kitüntetetteknek szívből gratulálunk! További jó erőt, egészséget kívánunk.


Forrás: Jádi Újság

Thursday the 19th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates