Akadálymentes logó

 

Vissza

XXI. évfolyam 140. szám 2014/5 augusztus- október

2014-11-19

Szülők-nevelők bálja

Az iskolai és az óvodai szülői munkaközösség által közösen szervezett szülők-nevelők bálja 2014. november 15-én az iskola ebédlőjében került megrendezésre. Laczkó-Papné Bank Beáta főszervező lelkes vezetésével és Felde Katalin, valamint Péntekné Fábián Ildikó közreműködésével a szülők nagy izgalommal készítették elő a rendezvényt.

 

A disco zenét sokak örömére ismét Dj. Tego szolgáltatta. Jóvoltából ízelítőt kaphattak a vendégek a 80-as, 90-es évek slágereiből, valamint a mai popslágerekből. A fergeteges hangulatot mutatja, hogy hajnali 4-ig ropták a táncot a bálozók. A mulatság fénypontja a tombolasorsolás volt, hiszen a fődíj nyertese egy három napos badacsonyi pihenésen vehet részt. Köszönjük a rengeteg tombola felajánlást mindenkinek. A rendezvény legnagyobb támogatói az alábbiak voltak: Kartai József, Bencze Zoltán, Radák József, Szulágyi Tiborné, Gelencsér diszkont, Zsilka Patika, Coop Zrt, Szélkakas ajándékbolt, Csíky Gergely Színház, Tótágas, OTP, Mc Donald’s étterem,

 

Mérői Pékség, a somogyjádi iskola nevelőtestülete, a

 

Sportcsarnok Kft.


Köszönjük az iskolai és óvodai szülői munkaközösségi tagok munkáját, és a rendezvényen való példás részvételét, mely nélkül nem sikerült volna az utóbbi évek legnagyobb bevételét elérni. A befolyt összeget a gyerekek kirándulásainak támogatására fordítják.

Wednesday the 18th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates