Széchenyi 2020. - befektetés a jobe
Akadálymentes logo

Somogyjádi Sportcsarnok Nonprofit Kft

Székhely: 7443 Somogyjád, Bogáti utca 1.
Tel: 82/589-065
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

A sportcsarnok üzemeltetésére Somogyjád Önkormányzata egyszemélyes tulajdonosként 2006 decemberében létrehozta a Somogyjádi Sportcsarnok Kht-t, mely időközben Nonprofit Kft-vé alakult. A sportcsarnok üzemeltetési feladatain túl a Nonprofit Kft látja el az önkormányzat közétkeztetési feladatait is (iskolások, óvodások, idősek, szociális étkezők részére).

 

Emellett számos községi rendezvény lebonyolításában is részt veszünk.

 

A somogyjádiak több évtizedes álma válhatott valóra 2006-ban, amikor felépült, és birtokba vehettük a gyönyörű, impozáns új sportcsarnokunkat.

 

A sportcsarnok az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Sport Szakállamtitkárság Sport XXI Létesítményfejlesztési Program támogatásával PPP program keretében valósult meg.

 

Ezzel az új létesítménnyel Somogyjád belépett a korszerű, XXI. század kihívásainak megfelelő települések sorába. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy településünkön és a szomszédos községekben élők számára korszerű lehetőségeket tudjunk biztosítani a sportolásra és a kulturális rendezvények lebonyolítására. Legalább ennyire fontos az is, hogy az általános iskolások testnevelés óráit és szabadidős foglalkozásait jól felszerelt sportpályán tudjuk megtartani.

 

A 2006. december 23-i átadást követően a sportcsarnokban „mindig történik valami," a helyi sportegyesületekkel együttműködve igyekszünk folyamatosan programokkal megtölteni a rendezvénynaptárt.

Az iskolai órák után helyszínt biztosítunk a somogyjádi sportegyesületeknek az alábbi sportágakban:

 

 

  • Női labdarúgás
  • Férfi labdarúgás
  • Kosárlabda
  • Röplabda

 

 

Emellett több sportágban, szabadidős tevékenységben várjuk az érdeklődőket: asztalitenisz, lábtengo, kondi, gyógytorna, kocogás stb.

 

Somogyjád vezetése nagy figyelmet fordít arra, hogy a sportcsarnok a község életének kiemelkedő közösségi tere legyen. Ennek érdekében az egyesületi edzéseken, mérkőzéseken kívül szervezünk sportprogramokat valamint sportágak népszerűsítéseként  magasabb osztályú csapatok edzéseit tekinthetik meg, illetve  mérkőzéseit szurkolhatják végig az érdeklődők.

 

Célunk, hogy minél többen kedvet kapjanak a rendszeres, sportos, egészséges életmódhoz, melyhez kiváló feltételeket tudunk biztosítani.

Pánger Tímea
ügyvezető

 

 

ALAPÍTÓ OKIRAT

 

 

"Somogyjádi Sportcsarnok" Nonprofit Kft. 2017. éves beszámoló

♦ "Somogyjádi Sportcsarnok" Nonprofit Kft. 2018. éves beszámo

♦ "Somogyjádi Sportcsarnok" Nonprofit Kft. 2019. éves beszámoló

♦ "Somogyjádi Sportcsarnok" Nonprofit Kft. 2020. éves beszámoló

♦ "Somogyjádi Sportcsarnok" Nonprofit Kft. 2021. éves beszámoló

♦ "Somogyjádi Sportcsarnok" Nonprofit Kft. 2022. éves beszámoló

 

 

 

Közzététel

 

Javadalmazási és közzétételi szabályzat

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunday the 21st. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates